A weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom!

Rólunk

3D nyomtatás továbbra is egy gyorsan változó, kihívásokkal teli iparág, ugyanakkor sok lehetőséget ad az innovatív megoldásokra.  Az új megoldásokban fontos szerepe van az alapanyagnak, különösen akkor, ha speciális nyomtatásokat szeretnénk készíteni: hőálló, vezetőképes, alakítható, erős stb. tárgyakat. A Philament nyomtatószálakat épp az ilyen megoldásokhoz fejlesztettük ki.

A Philament termékek fejlesztője és gyártója a Filamania Kft., csapatunk széles körű ismeretekkel rendelkezik a műanyag- és vegyiparban, ezen belül is a PLA alapanyag jó ismerői vagyunk.

A Filamania Kft magyar tulajdonú vállalkozás, szigetszentmiklósi központunkban zajlik az új filamentek fejlesztése, tesztelése, a gyártás miskolci üzemünkben történik.

Várjuk olyan cégek, partnerek jelentkezését, akik tervezési, gyártási feladataikhoz egyedi 3D nyomtatószálakkal szeretnének dolgozni!

 

Biopolimerek és a 3D nyomtatás - Dr. Bodnár Zsolt (ügyvezető igazgató Filamania Kft.) előadása a Mindenki Akadémiáján.

 

 

A Filamania Kft. sikeresen pályázott a Mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének támogatására (2018-1.1.1-MKI) kiírt pályázaton . Az elnyert támogatással a "Bio-kompozit anyagok a 3D nyomtatás számára" ptojektet valósítja meg a cég.

A projekt indulása: 2019. január 1., tervezett befejezés: 2020. december 31.